Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti milletvekili aday adayı Çiçekli, Acıgöl'de ziyaretlerde bulundu

SİYASET 21.03.2023 - 18:23, Güncelleme: 21.03.2023 - 18:23
 

AK Parti milletvekili aday adayı Çiçekli, Acıgöl'de ziyaretlerde bulundu

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Mustafa Çiçekli, dün adaylık başvurusunu yapmasının ardından çalışmalarına start verdi.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilli seçimleri öncesinde AK Parti Nevşehir milletvekili aday adaylık başvurusunda bulunan işadamı Mustafa Çiçekli bugün basın toplantısı yapmasının ardından seçim çalışmalarına başladı. Çiçekli, AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Rafet Yiğittekin’i ziyaret ederek bir süre görüştü. AK Parti’den neden aday adayı olduğunu AK Parti İlçe Başkanı Yiğittekin’e bilgiler veren Çiçekli misafirperverliğinden dolayı Yiğittekin’e teşekkür etti. AK Parti milletvekili aday adayı Mustafa Çiçekli daha sonra ise Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Çiçekli burada yaptığı açıklamada 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimlerinin ülkemize ve Nevşehir’imize hayırlı olmasını diledi. Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’ta nazik ziyaretinden dolayı AK Parti milletvekili aday adayı Mustafa Çiçekli’ye teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Mustafa Çiçekli, dün adaylık başvurusunu yapmasının ardından çalışmalarına start verdi.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilli seçimleri öncesinde AK Parti Nevşehir milletvekili aday adaylık başvurusunda bulunan işadamı Mustafa Çiçekli bugün basın toplantısı yapmasının ardından seçim çalışmalarına başladı. Çiçekli, AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Rafet Yiğittekin’i ziyaret ederek bir süre görüştü. AK Parti’den neden aday adayı olduğunu AK Parti İlçe Başkanı Yiğittekin’e bilgiler veren Çiçekli misafirperverliğinden dolayı Yiğittekin’e teşekkür etti.

AK Parti milletvekili aday adayı Mustafa Çiçekli daha sonra ise Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Çiçekli burada yaptığı açıklamada 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimlerinin ülkemize ve Nevşehir’imize hayırlı olmasını diledi.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’ta nazik ziyaretinden dolayı AK Parti milletvekili aday adayı Mustafa Çiçekli’ye teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.