KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

AK Parti’nin abone aday adayları

SİYASET 18.03.2023 - 12:45, Güncelleme: 18.03.2023 - 12:59
 

AK Parti’nin abone aday adayları

AK Parti’de başlayan 28.Dönem milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ederken her seçimin adeta abonman aday adayları dikkatlerden kaçmıyor.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde 13 Mart tarihinde başlayan AK Parti milletvekili aday adaylık başvuruları 22 Mart Çarşamba günü sona erecek. AK Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı için ise bazı isimlerin adeta abonelik uygulaması yapmış gibi her seçimde aday adaylığı başvurusu yapması ise dikkatlerden kaçmadı. AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Makbule Atlı ve Hüseyin Varır adeta birbirleriyle yarışır gibi her seçimde adaylık başvurusu yapması kamuoyu tarafından da büyük tepkilere neden oldu. Nevşehir siyasetini yakından takip eden vatandaşlar Nevşehir’de başka bir işleri yokmuş gibi Hüseyin Varır ve Makbule Atlı’nın her seçimi adeta dört gözle bekler gibi davranması ve her seçimde adaylık başvurusunda bulunması siyasetinde artık bir çizgisi olmalı görüşünü bildirdiler.  
AK Parti’de başlayan 28.Dönem milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ederken her seçimin adeta abonman aday adayları dikkatlerden kaçmıyor.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde 13 Mart tarihinde başlayan AK Parti milletvekili aday adaylık başvuruları 22 Mart Çarşamba günü sona erecek.

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı için ise bazı isimlerin adeta abonelik uygulaması yapmış gibi her seçimde aday adaylığı başvurusu yapması ise dikkatlerden kaçmadı. AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Makbule Atlı ve Hüseyin Varır adeta birbirleriyle yarışır gibi her seçimde adaylık başvurusu yapması kamuoyu tarafından da büyük tepkilere neden oldu. Nevşehir siyasetini yakından takip eden vatandaşlar Nevşehir’de başka bir işleri yokmuş gibi Hüseyin Varır ve Makbule Atlı’nın her seçimi adeta dört gözle bekler gibi davranması ve her seçimde adaylık başvurusunda bulunması siyasetinde artık bir çizgisi olmalı görüşünü bildirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.