Nevşehir Belediye Başkanı Ünver, Kadir Gecesini Kutladı

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , buhran ve sapkınlığa düşmüş insanlığa alemlerin yaratıcı yüce Rabbimiz tarafından gönderilen Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı gece olarak da bilinen mübarek Kadir Gecesi’nin, feyz ve bereketinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, mübarek Kadir Gecesi nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.

 

Ünver mesajında 1 Temmuz 2016 Cuma gününü, 2 Temmuz 2016 Cumartesi gününe bağlayan Kadir Gecesi’nin, inananlar için oldukça önemli bir gece olduğunu dile getirdi.

 

Ünver, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yüce rabbimiz tarafından Alemlerin Efendisi Hazreti Muhammed Mustafa(S.A.V)’e gönderilmeye başlandığı gece olan mübarek Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğunu kaydetti.

 

Kadir Gecesi’nin sahip olduğu bu denli anlam ve mana zenginliğine göre inananlarca idrak edilmesinin gerektiğine dikkat çeken Ünver, bu gecenin feyz ve bereketinden tüm inananların yararlanması gerektiğini kaydetti.

 

Ünver, mesajının son bölümünde mübarek Kadir Gecesi’nin tüm insanlık alemine dostluk, barış ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’dan dilediğini sözlerine ekledi.