Nevşehir Belediyespor yöneticilerinde bol laf var ama icraat yok

 

2024-2025 Futbol Sezonunda 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’un rakipleri belli olmasının ardından taraftarlar güçlü bir yönetim ile Nevşehir Belediyespor’un şampiyonluğuna inanıyor. Mevcut yönetimin sürekli sosyal medyada kendilerini eleştirenler ile ağız dalaşına girmesi ve Nevşehir Belediyespor’un en büyük destekçilerinden biri olan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile ters düşmesi taraftarları kara kara düşündürürken taraftarlar yeni bir yönetim ile güçlü bir kadro kurulacağına inanıyor.

Nevşehir Belediyespor yöneticilerinden özellikle Caner Demir sosyal medya hesabından her fırsatta birilerini kötülemesi Nevşehir Belediyespor’a verilecek olan desteklerin azalmasına sağlarken Nevşehir Belediyespor’u sanki kendileri ligde tutmuş gibi açıklamalarda bulunması spor kamuoyu tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Nevşehir Belediyespor’da kongre için imzalar toplanmasına da adeta kulak tıkayan mevcut yönetimin bu tavrına karşı da taraftarların tepkisi her geçen gün artıyor. Nitekim Nevşehir Belediyespor’un bugün ligde karşılaşacağı takımlar belli olurken ancak hiçbir şekilde transfer yapılmaması da dikkatlerden kaçmadı.