Uzer Sarrafiye ile 5 Temmuz Cuma Nevşehir’de günün özeti

 

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Acıgöl ilçesinde mahalle ve köy muhtarları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

- Göreme Belediyesi, EURO 2024 Futbol Şampiyonası’nda Türkiye - Hollanda maçı için dev ekran kuracak. Kasaba halkı Göreme İlkokulu bahçesine kurulacak ekran karşısında hep birlikte maç izleyerek ay yıldızlı takımımıza destek verecek.

- Nevşehir’de bu akşam saatlerinde iddiaya göre arkadaşı ile yol kenarında oturan genç kız erkek arkadaşı tarafından arabasıyla uçuruma yuvarlanmak istedi.

- Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Göçmenlerle ilgili bir açıklama yayınlayarak göçmenler meselesinin sosyolojik bir vaka olarak görülerek gerçekçi çözümlerin üretilmesi gerektiğini belirtti.

- Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde 25 milyon yatırım bedelli 12 derslikli ilkokul yapılıyor.

- Nevşehir atletizm takımı sporcusu Mert Hanifi Odacı, 6 Temmuz’da Slovenya’da yapılacak olan atletizm şampiyonasında Türkiye’yi ve Nevşehir’i temsil edecek.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Sağlık Bakanlığı tarafından 17.Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü çerçevesinde Nevşehir’e 7 doktor ataması yapıldığının müjdesini verdi.

- MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç başkanlığında düzenlenen İl Yönetim Kurulu toplantısında yönetim kurulunda değişiklikler yapılırken bu değişimin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

- Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Vali Ali Fidan’ı ziyaret etti.