Milletvekili Çalışkan, Nevşehir siyasetinde bir ilki gerçekleştiriyor

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan 'Milletvekilim Mahallemde' programı ile Cevher Dudayev Mahallesinde vatandaşlarla tek tek görüştü. Milletvekili Emre Çalışkan “Milletvekilim Mahallemde” programının ilkini Cevher Dudayev Mahallesinde gerçekleştirdi.

Mahallede birçok vatandaşla buluşup dertlerini dinleyen Milletvekili Emre Çalışkan, ziyaret eden vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan açıklamasında, 'Milletvekilim Mahallemde ‘programlarının ilkini Cevher Dudayev Mahallemizde yapıyoruz. Kapımız da gönlümüz de tüm mahalleliye açık. Her daim hemşerilerimin hizmetindeyim” dedi.

AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan’ın bu çalışması mahalle sakinleri tarafından büyük beğeni toplarken kendilerine vakit ayıran milletvekili Çalışkan’a teşekkür etti.

Milletvekili Emre Çalışkan “Milletvekilim Mahallemde” programın ardından Cevher Dudayev Mahallesindeki parkta vatandaşlarla buluştu. Parktaki vatandaşlarla ve özellikle çocuklarla fotoğraf çekinen Milletvekili Emre Çalışan sosyal medya hesabından “Her daim sahada her daim yanınızdayız” dedi.