Uzer Sarrafiye ile 4 Eylül Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

 

- Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kapadokya’nın merkezi Nevşehir için önemli hedefleri ve hayalleri olduğunu belirterek, “Bütün bunları yapabilmemiz için vatandaşlarımızın daha fazla duasına, daha fazla sevgisine ihtiyacımız var. Halkımızın duası ve sevgisi ile besleniyoruz.” dedi.

- MHP Genel Merkezi tarafından MHP Nevşehir İl Başkanlığı görevine yeniden Adnan Doğu atandı.

- Nevşehir Atatürk İlkokulu Müdürü Ayşegül Baki ve öğretmenler 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde okullarını öğrenciler için hazırlıyor.

- Göreme Belediyesi tarafından yerli ve yabancı turistlerin kullanabilmesi amacıyla belirli noktalarda ücretsiz Wi-Fi hizmeti başladı.

- Nevşehir Belediyesi, yaklaşan 2024-2025 eğitim öğretim sezonu öncesinde okul servis araçlarına yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

- Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde bir bağ evinde ve araçta yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken şüpheli 5 kişi gözaltına alındı.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan öncülüğünde Kapadokya turizmcileri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

- Nevşehir Özel Kardelen Koleji’nde 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde İlkokul 3.sınıflar veli toplantısı yapıldı.

- Kapadokya Üniversitesi, UN SDSN sürdürülebilir kalkınma çözümleri ağı üyeliğine kabul edildi.

- Nevşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı Nevşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili. Hasan Hüseyin Berber başkanlığında yapıldı.