Uzer Sarrafiye ile 6 Eylül Cuma Nevşehir’de günün özeti

 

- Nevşehir Belediyesi’nin Kayaşehir’de düzenlediği Uçurtma Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Çocukların aileleri ile birlikte katıldığı şenlikte, ay yıldızlı Türk bayraklarının olduğu uçurtmalar gökyüzüne uçuruldu.

- Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, belediyecilik hizmetlerin kalitesini artırmak ve halkın taleplerine daha etkin bir şekilde cevap vermek amacıyla mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Arı, şehrin dört bir yanındaki mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak, onların istek ve taleplerini dinliyor.

- TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor yönetimini, Meterisliler Taraftar Grubu bu kez Almanca pankart ile istifaya davet etti.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüpheli 1 kişinin üstünde ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda aranan 14 kişi yakalanırken adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan bölge turizmcileri ile birlikte Malezya’da düzenlenen Matta Fair 2024 turizm fuarına katıldı.

- Nevşehir’de yabancı uyruklu kişilerin evine girerek 13 bin lira, 500 dolar ve makyaj takımı çalan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

- Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grupta mücadele edecek olan Suvermez Kapadokyaspor yeni sezon öncesinde düzenlediği lansman toplantısıyla adeta gövde gösterisi yaptı.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan beraberinde Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya ile esnaf ziyaretlerinde bulundu.