Uzer Sarrafiye ile 9 Eylül Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

 

- Nevşehir Valisi Ali Fidan bugün başlayan 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde yayınlamış olduğu mesajında tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimizi ve eğitim camiamıza üstün başarılar diliyorum dedi.

- Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere ücretsiz taşıma hizmetine başladıklarını söyledi.

- 2024-2025 eğitim öğretim yılının bugün başlamasıyla birlikte Nevşehir il genelinde 59 bin 581 öğrenci ders başı yaptı.

- Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

- 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, okula ilk kez merhaba diyen minik öğrencileri ziyaret ederek hediyelerini verdi.

- Kardelen Eğitim Kurumları 2024-2025 Eğitim Öğretim yılına 30. yılında tüm kademelerinde bugün itibari ile öğrenciler ilk derslerine katıldı.

- Nevşehir’de 7 Eylül Cumartesi günü akşam saatlerinde Kasaplar Çarşısı girişi ve Doyuran kavşağında drift atan sürücüye 90 bin 420 lira trafik cezası kesilirken ehliyetine de daimi olarak el koyuldu.

- Nevşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde yaya kaldırımı ve yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

- Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta başlangıcını esnaflarla bir araya gelerek ve onların taleplerini dinleyerek geçirdi.

- Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur karşılaşmasında Kahramanmaraş Spor A.Ş. – Nevşehir Belediyespor maçının hakemi açıklandı.

- Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, “Biz Nevşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın emrindeyiz. Onların hayatını kolaylaştırmak, konforlu bir şehirde yaşamalarını temin edebilmek için çalışıyoruz.” dedi.