Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi cevap vermekten neden kaçıyor?

 

Lale Haber internet gazetesinin gündeme taşıdığı organize sanayide bulunan kaçak yapılarla kim mücadele edecek haberinin ardından Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi yönetimi sessizliğini koruması dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye’nin önemli turizm bölgelerinden Kapadokya bölgesinde Kapadokya Alan Başkanlığı tarafından bölgede kaçak yapılarla mücadele esnasında kiminin evi, kiminin işletmesi kaçak yapı olması sebebiyle yıkılırken Nevşehir Organize Sanayi bölgesinde ise kaçak yapılarla mücadele sınıfta kaldı. Nitekim organize sanayi bölgesinde bulunan kaçak yapılarla ilgili OSB yönetiminin ne yapacağı konusunda yapılan habere halen sessiz kalması kafaları karıştırdı.

Nevşehir Organize Sanayi bölgesinin hemen girişinde olan fabrikada kaçak yapı var mı yok mu? Acaba Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi yönetimi burası kaçak değilse kaçak değil şayet kaçaksa kaçak yapı yıkılacak tarzında neden açıklama yapmaktan kaçıyor?

Fabrikanın hemen yanı başına çadırdan yapılan alan ile ilgili olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden herhangi bir izin alındı mı?

Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi’nden yapılan bu fabrika ile ilgili izin alındı mı?