Nevşehir Belediyespor, BAL Ligi’ne koşuyor

 

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’da yönetimin onca baskıya rağmen sezon başında Nevşehir’de futbolseverlere adeta rest çekerek biz bu takımı şampiyon yapacağız demelerinin ardından henüz ligde 6 hafta geride kaldı. Ligde oynadığı 6 maç sonrasında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 5 puan ile 13.sırada ki yerini koruyan Nevşehir Belediyespor adeta şampiyonluk olan hedef amatör lige düşmeye dönüştü.

Nevşehir Belediyespor yöneticisi Caner Demir’in başta Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya her fırsatta sosyal medya hesabından saldırması ve sonrasında futbolseverlere rest çekmesi sonrasında Nevşehir Belediyespor bu sezon hiçbir kesimden destek göremedi. Destek görememesinin sorumlusunu başka yerde arayan yönetim dönüp bir kere kendisini eleştirdi mi bilinmez ama onca yıldan sonra Bölgesel Amatör Lig’den bin bir zorluklarla profesyonel lige çıkartılan Nevşehir Belediyespor mevcut yönetimin başarısızlığı sonrasında koşar adım Bölgesel Amatör Lig’e düşmeye gidiyor.

TFF resmi internet sitesinde takımın adı Nevşehir Belediyespor iken bile sırf kendi inadınız yüzünden olmayan bir takım varmış gibi takımın adını Nevşehir FK yapıyorsunuz. Peki bu inat neden?

Şimdi Nevşehir Belediyespor yönetimine diyoruz ki gerçekten Nevşehir Belediyespor’u seviyorsanız, Nevşehir’i seviyorsanız şimdi değil de ne zaman istifa edeceksiniz…