Nevşehir Belediye Başkanı Arı, "Nevşehir Konuşuyor" programına soruları cevapladı

 

Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunduğu Nevşehir Konuşuyor programına konuk olan Belediye Başkanı Rasim Arı göreve geldiği ilk günden itibaren yaptıklarını ilk kez canlı yayında anlattı.

Belediye Başkanı Rasim Arı, “Farklı mahallelerimizde bir bahaneyle mahalle sakinleri ile buluşuyoruz. Yerinde sorunları dinliyoruz. Mahalle sakinlerine soruyoruz bizden istediğiniz ne var diye soruyoruz. Yani Nevşehir Belediyesi ile vatandaşlarımızı buluşturuyoruz ve sorunları yerinde tespit ediyoruz. Mobil ofis ile Ziraat Bankası önünde hemşerilerimiz ile buluştuk. Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında bir sıcaklık samimiyet oluşturduk” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Konuşuyor programında, Çevreyolu, sanayi, Kayaşahir gibi çalışmalarının yanı sıra kendisi ile ilgili yapılan iddialar ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın konuk olduğu “Nevşehir Konuşuyor” programının tekrarını Lale Haber Tv youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz.