Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği artık köylerde daha çok çalışıyor

 

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Nevşehir için canla başla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Genel Sekreterlik görevinden alınan Kamil Duru ve İl Genel Meclis Başkanlığı görevi son yapılan yerel seçimlerin ardından sona eren Gürbüz Dinç’in ardından İl Özel İdaresi’nin eli köylere değmeye başladı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Nevşehir Vali Yardımcısı Hüseyin Çam ve İl Genel Meclis Başkanlığı görevine seçilen Serkan Feralan göreve gelmesinin ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nde bahar havası yaşanıyor. Nitekim Genel Sekreter Hüseyin Çam ve İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan uyum içerisinde köylerin tüm eksikliklerinin giderilmesi için adeta gece gündüz çalışırken bugüne kadar yapılamayan köy yollarını da yapmaya başladılar.

 İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından köylerde eksik yapılan asfaltlama çalışmalarını tamamlarken Çardak-Cezaevi, Kurugöl-Doğala, Karasenir ve Göreme-Nevşehir yollarında asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yol yapım çalışmaları devam eden köylerde vatandaşlar İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Vali Yardımcısı Hüseyin Çam ve İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan’a köylerinde yapılan yol yapım çalışmaları için teşekkür ederken kaç yıldır buralar için İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine ulaştıklarını ancak bir sonuç alamadıklarını belirttiler.

Yol yapım çalışmalarının devam ettiği köylerde vatandaşlar Nevşehir Valisi Ali Fidan’a da teşekkür ederken bizlerin dertleri ile dertlendiği için Valimize çok teşekkür ederiz dediler.