Nevşehir'de hava sıcaklıkları devam edecek

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi beklenirken önümüzdeki 5 gün boyunca hava sıcaklıkları şu şekilde olacak:

22 Haziran Cumartesi: Az bulutlu bir hava bekleniyor günün en yüksek hava sıcaklığı 31 derece en düşük hava sıcaklığının ise 14 derece olması tahmin ediliyor.

23 Haziran Pazar: Az bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 32 derece en düşük hava sıcaklığının ise 14 derece olması tahmin ediliyor.

24 Haziran Pazartesi: Az bulutlu hava devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 33 derece en düşük hava sıcaklığının ise 16 derece olması tahmin ediliyor.

25 Haziran Salı: Az bulutlu hava devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 34 derece en düşük hava sıcaklığının ise 17 derece olması tahmin ediliyor.

26 Haziran Çarşamba: Az bulutlu hava devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 33 derece en düşük hava sıcaklığının ise 16 derece olması tahmin ediliyor.