Rektörlük Yarışında Mazhar Bağlı’dan Sürpriz Hamle

Yaklaşmakta olan seçimlere ilişkin rektör adaylarının üniversite içerisindeki destek arayışları çeşitli sürprizleri de beraberinde getiriyor.

 

Gündüz anonsunu yaptığımız özel haberin ayrıntılarını siz değerli Lale Haber okuyucuları ile paylaşmak istiyoruz.

 

 

Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi rektör adayı Prof. Dr. Bağlı, sahaya inip çalışmaya başladıktan sonra dengelerin tamamıyla değiştiği zaten konuya vakıf olanlarca kişiler tarafından bilinmektedir.

 

 

 

Lale Haber olarak detaylı araştırma ve çalışmalar elde ettiğimiz bilgileri siz okuyucularımızla paylaşmaya devam ettik devam edeceğiz. Nevşehir’de siyasetten, ekonomiye,eğitimden, asayişe bir çok konularda ses getiren haberlerin merkezi Lale Haber rektörlük seçimini çok yakından takip etmektedir.

 

 

PEKİ BU İSİMLER KİMLER ?

 

 

Mazhar Bağlı’nın yüz yüze görüştüğü pek çok isimden destek alması, üniversite bünyesinde bulunan ve Nevşehir kamuoyu tarafından da iyi bilinen pek çok isme Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yla beraber hareket etme imkânı doğurmuş gibi görünüyor.

 

 

Eski Genel Sekreter ve Biyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek de bu sürpriz isimlerden birisi. Üniversitenin iç işleyişini çok iyi bilen, yerel dinamiklerle ve önemli sivil toplum kuruluşlarıyla iyi ilişkileri bulunan Çiçek’in akşam saatlerinde Bağlı ile bir araya geldiği ve seçim sürecinde beraber hareket etmeyi düşündükleri iddiası; haber merkezimize ulaşan bilgiler arasında.

 

 

Erdoğan Çiçek gibi önemli bir isimle beraber hareket edecek olan Bağlı’nın bundan sonra da üniversitemizin saygın pek çok ismiyle görüşerek elini güçlendirdiği iddaları konuşuluyor.

 

 

Lale Haber olarak kamuoyunu yeni gelişmelerden ilk olarak biz haberdar etmeye devam edeceğiz.