Ürgüpspor, Hisarspor'u 7-3 mağlup ederek finale yükseldi

 

Nevşehir 1.Amatör Ligde yarı final heyecanı bu akşam 3 Nolu çim futbol sahasında yaşandı. Mücadeleye her iki takımda temkinli başlarken Ürgüpspor maçın henüz 6.dakikasında Enes Bahadır’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 24.dakikasında Ürgüpspor bu kez Hakan Koç’un kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçerken 32.dakikada Emre Tuna ve 40.dakikada Onur Öztürk’ün golleriyle maçta 4-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında hızlı başlayan Hisarspor 47.dakikada Hasan Yazgan’ın golüyle maçta durumu 4-1’e getirirken Ürgüpspor 51.dakikada Enes Bahadır ile maçta 5-1 öne geçti.  Bu golün 7 dakika sonrasında Ürgüpspor’da bu kez Hakan Koç sahneye çıkarken maçta durumu 6-1’e getirdi. 68.dakikada Hisarspor Sinan Özal’ın golüyle maçta durumu 6-2’ye getirirken 70.dakikada Hisarspor penaltıyı gole çeviren Furkan Şahin ile durumu 6-3’e getirdi. 77.dakikada bu kez Ürgüpspor penaltı atışı kazanırken penaltıyı kullanan Rahmi Özdemir maçın sonucu tayin eden golü kaydetti.

Bu skorun ardından Ürgüpspor adını finale yazdırırken 5 Mayıs Cuma günü oynanacak olan final maçında Ürgüpspor ile Kaymaklı Belediyespor karşı karşıya gelecek.