Uzer Sarrafiye ile 11 Temmuz Perşembe Nevşehir’de günün özeti

 

- Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamada 12 Temmuz Cuma günü Nevşehir-Göreme yolu sıcak asfalt çalışması yapılacağından dolayı trafiğe kapatılacak.

- MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç başkanlığında haftalık olağan toplantı yapılırken toplantıda İl Başkan Yardımcılıklarına Fatih Zağlanmış ve Gökhan Göğdemir atandı.

- AK Parti Nevşehir milletvekilleri Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün, TBMM’de Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya gelerek Nevşehir ile ilgili konuları görüştü.

- Nevşehir Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında Hükümet Konağı önünde etkinlik düzenlenecek.

- Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında traktör ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

- Nevşehir İHH gönüllüleri Sırplar tarafından 1995’te yapılan soykırımın yıl dönümü nedeniyle heyeti Bosna Hersek'te çeşitli programlara katıldı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il genelinde 152 polisin katılımıyla huzurlu sokaklar uygulaması yapılırken aranan 5 kişi yakalandı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, protokol üyeleri ile birlikte Derinkuyu Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, 31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında Derinkuyu Belediye Başkanı seçilen Taner İnce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

- Uçhisar Belediyesi tarafından 13-14 Temmuz tarihlerinde çocuk şenliği düzenlenecek.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Derinkuyu’da kaymakamlık ve belediye ziyaretinin ardından mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.