Uzer Sarrafiye ile 2 Temmuz Salı Nevşehir’de günün özeti

 

- Resmi Gazete’de Kaymakamlar kararnamesi yayımlanırken yayımlanan kararname ile Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner, Adana Vali Yardımcılığı görevine atandı.

- Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Acıgöl Kaymakamı olarak görev yapan İsmail Battal, Erzincan Çayırlı Kaymakamlığı görevine atandı.

- Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Avanos Kaymakamı olarak görev yapan Aziz Gölbaşı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı görevine atandı.

- Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı olarak görev yapan Osman Bilici Avanos Kaymakamlığı görevine atandı.

- Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Mardin Artuklu Kaymakamı olarak görev yapan Mesut Tabakçıoğlu, Ürgüp Kaymakamlığı görevine atandı.

- Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi sonrasında Hasköy Kaymakamı Mücahit Öztürk Nevşehir Vali Yardımcısı olarak atandı.

- Nevşehir'de gece saatlerinde iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında otomobil sürücüleri yaralandı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan 6 şüpheli yakalanırken 1 şüpheli tutuklandı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde 17 şüpheli yakalanırken 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- Nevşehir’de, babaannesi A.Y.'nin dini nikahla birlikte yaşadığı Necmettin Eşsiz'i (74) bıçaklayarak öldüren, A.Y.'yi de yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan E.Y. (18) ile 3 kişi, adliyeye sevk edildi.