Uzer Sarrafiye ile 30 Eylül Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

 

- TFF 3.Lig 2.Grupta 4.hafta bugün oynanan maçlar sonrasında bu hafta yine lider değişirken Nevşehir Belediyespor ligde çıktığı son 2 maçta da sahadan mağlubiyet ile ayrıldı.

- Nevşehir başta olmak üzere çeşitli mazlum coğrafyalara yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Nevşehir İHH’’da uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Baki Öncel, görevi Tuncay Sesli'ye devretti.

- Gazeteci Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunduğu “Nevşehir Konuşuyor” programının bu haftaki canlı yayın konuğu Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul olacak.

- Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün öğleden sonra rüzgarlı hava beklenirken rüzgar akşam saatlerinde yerini gök gürültülü sağanak yağışa bırakacak.

- Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, AK Parti İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

- Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden emekli Recep Güleç’in kayınvalidesi Tülay Akyürek vefat etti.

- Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri, köylerde bulunan okul yollarında önce yaya işaretlemeleri yaparak çocukların okullarına daha güvenli ulaşmalarını sağlıyor.

- Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi whatsapp ihbar hattına haber gönderen kazanıyor.

- Nevşehir’de bu yıl birincisi gerçekleştirilen Kapadokya Rallisi’nde çekilen fotoğraflar Tarık Kesekçi Parkı’nda sergileniyor.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar toplantısı yapıldı.