Uzer Sarrafiye ile 6 Haziran Perşembe Nevşehir’de günün özeti

 

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 6 Haziran Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde evlerin kapılarını zorlayarak girmeye çalışan hırsızlık şüphelisi 1’i çocuk olmak üzere 2 kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Çalışkan Azerbaycan’da TÜRKPA Genç Parlamenterler Grubu toplantısına başkanlık etti.

- Nevşehir Belediyesi, Haziran Ayı Meclis toplantısında suya yüzde 200 zam yaparken mültecilere ise yüzde 300 zam yaptı.

- Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 35 kuruş motorine ise 1 lira indirim geliyor.

- Ürgüp’te polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda hırsızlık, konut dokunulmazlığının ihlali gibi suçlardan 122 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Mine U. yakalandı.

- Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Genel Sekreter Uslu Tombalak Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş’i makamında ziyaret ettiler.

- Nevşehir Özel Kardelen Koleji’nde 8.sınıflar için düzenlenen mezuniyet töreninde öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

- Nevşehir Pazarcılar Odası Selim Özmen Başkanlığı’nda Haziran ayı toplantısını yaparken Özmen destek ve katılımlarından dolayı yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

- Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Teyfik Ölmez ve yönetim kurulu üyeleri TÜROFED eski başkanı CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır’ı konuk etti.

- Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından bugün yapılan petrol istasyonu 10 yıllığına 44 milyon 100 bin liraya kiraya verildi.