Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos'ta Türk Halk Müziği konseri düzenlendi

KÜLTÜR-SANAT 17.07.2024 - 09:11, Güncelleme: 17.07.2024 - 09:11
 

Avanos'ta Türk Halk Müziği konseri düzenlendi

Avanos Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu dün akşam Avanos Amfi tiyatroda unutulmaz bir türkü akşamı yaşattı.
  Avanos Belediyesi bünyesinde çalışmalarına devam eden Türk Sanat Müziği korosu dün akşam Avanos Amfi tiyatroda konser düzenledi. Amfi Tiyatroda düzenlenen konser öncesinde konuşan Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, “Avanos Belediyesi olarak Türk Halk Müziği korumuzun düzenlediği konsere hoş geldiniz. Avanos Belediyesi olarak bu tür kültür sanat etkinliklerimiz artarak devam edecek” dedi. Konser programı Osman Okan’ın şefliğinde koro üyelerinin seslendirdiği birbirinden değerli Türk Sanat Müziği eserlerinin seslendirilmesi ile devam etti.  
Avanos Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu dün akşam Avanos Amfi tiyatroda unutulmaz bir türkü akşamı yaşattı.

 

Avanos Belediyesi bünyesinde çalışmalarına devam eden Türk Sanat Müziği korosu dün akşam Avanos Amfi tiyatroda konser düzenledi. Amfi Tiyatroda düzenlenen konser öncesinde konuşan Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, “ Avanos Belediyesi olarak Türk Halk Müziği korumuzun düzenlediği konsere hoş geldiniz. Avanos Belediyesi olarak bu tür kültür sanat etkinliklerimiz artarak devam edecek” dedi.

Konser programı Osman Okan’ın şefliğinde koro üyelerinin seslendirdiği birbirinden değerli Türk Sanat Müziği eserlerinin seslendirilmesi ile devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.