Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı, Sümer Mahallesi’nde vatandaşlarla pekmez kaynattı

NEVŞEHİR 15.09.2024 - 18:39, Güncelleme: 15.09.2024 - 18:39
 

Başkan Arı, Sümer Mahallesi’nde vatandaşlarla pekmez kaynattı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Sümer Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte pekmez kaynattı.
  Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta sonu gerçekleştirdiği saha incelemeleri sırasında Sümer Mahallesi’ni de ziyaret etti. Burada mahalle sakinleriyle birlikte pekmez kaynatan Arı, vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle sakinlerinin daveti üzerine sofralarına da konuk olan Arı, çocuklarla da yakından ilgilenerek hediyeler dağıttı. Arı, Sümer Mahallesi’nin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İler ile birlikte Kahveci Dağı’nda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Sümer Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte pekmez kaynattı.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta sonu gerçekleştirdiği saha incelemeleri sırasında Sümer Mahallesi’ni de ziyaret etti. Burada mahalle sakinleriyle birlikte pekmez kaynatan Arı, vatandaşlarla sohbet etti.

Mahalle sakinlerinin daveti üzerine sofralarına da konuk olan Arı, çocuklarla da yakından ilgilenerek hediyeler dağıttı.

Arı, Sümer Mahallesi’nin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İler ile birlikte Kahveci Dağı’nda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.