Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Başkanı Rasim Arı, “Nevşehir konuşuyor” programının konuğu olacak

GÜNCEL 02.09.2024 - 17:45, Güncelleme: 02.09.2024 - 22:19
 

Belediye Başkanı Rasim Arı, “Nevşehir konuşuyor” programının konuğu olacak

Gazeteci Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunacağı “Nevşehir Konuşuyor” programının ilk konuğu Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı olacak.
  Kapadokya Haber Ajansı sahibi Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunacağı “Nevşehir Konuşuyor” programı 11 Eylül Çarşamba günü başlıyor. 11 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak olan Nevşehir Konuşuyor programının ilk canlı yayın konuğu Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı olacak. Belediye Başkanı Rasim Arı yeniden belediye başkanı olarak seçilmesinin ardından ilk kez bir programda canlı yayın konuğu olacak. 11 Eylül Çarşamba günü Coşkun Sağlamdin ile Nevşehir Günlüğü programının ilk konuğu olacak Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yaptıkları çalışmaları ve yapılacak olan çalışmaları anlatacakken vatandaşlardan gelen sorulara da yanıt verecek. Nevşehir Konuşuyor programımızı aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak izleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/@lalehabertv https://www.facebook.com/nevsehirlalehaber https://x.com/lale_haber https://www.instagram.com/lalehaber
Gazeteci Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunacağı “Nevşehir Konuşuyor” programının ilk konuğu Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı olacak.

 

Kapadokya Haber Ajansı sahibi Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’in hazırlayıp sunacağı “ Nevşehir Konuşuyor” programı 11 Eylül Çarşamba günü başlıyor.

11 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak olan Nevşehir Konuşuyor programının ilk canlı yayın konuğu Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı olacak. Belediye Başkanı Rasim Arı yeniden belediye başkanı olarak seçilmesinin ardından ilk kez bir programda canlı yayın konuğu olacak.

11 Eylül Çarşamba günü Coşkun Sağlamdin ile Nevşehir Günlüğü programının ilk konuğu olacak Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yaptıkları çalışmaları ve yapılacak olan çalışmaları anlatacakken vatandaşlardan gelen sorulara da yanıt verecek.

Nevşehir Konuşuyor programımızı aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/@lalehabertv

https://www.facebook.com/nevsehirlalehaber

https://x.com/lale_haber

https://www.instagram.com/lalehaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.