Beşir Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yemek ikramında bulunuyor
Beşir Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yemek ikramında bulunuyor
Nevşehir Beşir Derneği temsilciliği, Ramazan ayı boyunca bir kap bir kalp projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere evlerde hazırlanan yemekleri ikram ediyor.
Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Erdal Yıldırım, “Gelin, hep birlikte birileri için bir şeyler yapalım ve iftar sevincini birlikte yaşayalım. Dünyanın en büyük iftar sofrasını gönüllerde kuralım. Evinde iftar dahi yapamayacak kadar ihtiyaç sahibi olanlara kendi yediklerimizden yedirelim. Misafirler için yaptığımız hazırlıkları onlar için de yapalım. Siz hazırlayın, biz ulaştıralım. Hayra vesile olma bahtiyarlığına hep birlikte erişelim” dedi.
Destek olmak için: Bağış Yaz 4042’ye Gönder 100₺ Bağışta bulun. Online Başvuru: https://www.besir.org.tr/bir-kap-bir-kalp-projesi
Online Bağış: https://www.besir.org.tr/
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.