Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

BİMS Sanayiciler Derneği'nden Milletvekili Çalışkan'a ziyaret

SİYASET 14.05.2024 - 21:49, Güncelleme: 14.05.2024 - 21:49
 

BİMS Sanayiciler Derneği'nden Milletvekili Çalışkan'a ziyaret

Bims Sanayiciler Derneği Başkanı Serhat Sonugelen ve beraberindekiler, AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’ı ziyaret etti.
  Bims Sanayiciler Derneği Başkanı Serhat Sonugelen ve yönetim kurulu üyeleri Necdet Civelek, Fevzi Çevrük, AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’ı TBMM’de ziyaret ederek bir süre görüştü. Bims Sanayiciler Dernek Başkanı Serhat Sonugelen milletvekili Çalışkan’a dernek çalışmaları hakkında bilgiler verirken kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Milletvekili Emre Çalışkan açıklamasında, “Meclisimizde bugün ziyaretimize gelen değerli misafirlerimiz BİMS Sanayiciler Derneği’nden değerli ağabeylerim Serhat Sonugelen, Necdet Civelek ve Fevzi Çevrük’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Bims Sanayiciler Derneği Başkanı Serhat Sonugelen ve beraberindekiler, AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’ı ziyaret etti.

 

Bims Sanayiciler Derneği Başkanı Serhat Sonugelen ve yönetim kurulu üyeleri Necdet Civelek, Fevzi Çevrük, AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’ı TBMM’de ziyaret ederek bir süre görüştü. Bims Sanayiciler Dernek Başkanı Serhat Sonugelen milletvekili Çalışkan’a dernek çalışmaları hakkında bilgiler verirken kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Emre Çalışkan açıklamasında, “Meclisimizde bugün ziyaretimize gelen değerli misafirlerimiz BİMS Sanayiciler Derneği’nden değerli ağabeylerim Serhat Sonugelen, Necdet Civelek ve Fevzi Çevrük’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.