Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çalışkan, Avanos’ta esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı

SİYASET 25.05.2024 - 10:32, Güncelleme: 25.05.2024 - 10:32
 

Çalışkan, Avanos’ta esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, TBMM çalışmalarının ardından geldiği Nevşehir’de çalışmalarına aralıksız devam ederken Milletvekili Çalışkan Avanos esnafı ile kucaklaştı.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan hafta içerisinde TBMM’de çalışmalarını tamamlamasının ardından hafta sonunda Nevşehir’de çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Çalışkan Avanos’ta tarihi taş köprü restorasyon çalışmalarını ve yeni yapılacak olan Avanos Hükümet Konağı alanında incelemelerde bulunmasının ardından ilçede esnaf ziyaretleri yaptı. Avanos ilçesinde esnaflar ile kucaklaşan Milletvekili Emre Çalışkan burada esnafların istek ve taleplerini dinlerken esnaflarımızın yüzlerinin gülmesi için çalışıyoruz dedi. Milletvekili Çalışkan, “AK Parti hükümeti olarak ülkemizin yarınları için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bizlerde bugün Avanos ilçemizin yarınları olacak olan projeleri yerinde inceleyerek bilgiler aldık. Avanos’umuzda yapılacak projelerin tamamlanmasının ardından ilçemiz bambaşka bir görünüm kazanacaktır. Yapılacak olan yatırımlarımız ilçe halkımızın olduğu gibi esnaflarımızın da yüzünü güldürecektir. Bizlere güvenen tüm hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi. Avanos esnafları ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’a teşekkür ederken bizleri her fırsatta yalnız bırakmayan ve her derdimiz ile uğraşan güler yüzlü milletvekilimize teşekkür ederiz diye görüş belirttiler.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, TBMM çalışmalarının ardından geldiği Nevşehir’de çalışmalarına aralıksız devam ederken Milletvekili Çalışkan Avanos esnafı ile kucaklaştı.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan hafta içerisinde TBMM’de çalışmalarını tamamlamasının ardından hafta sonunda Nevşehir’de çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Çalışkan Avanos’ta tarihi taş köprü restorasyon çalışmalarını ve yeni yapılacak olan Avanos Hükümet Konağı alanında incelemelerde bulunmasının ardından ilçede esnaf ziyaretleri yaptı. Avanos ilçesinde esnaflar ile kucaklaşan Milletvekili Emre Çalışkan burada esnafların istek ve taleplerini dinlerken esnaflarımızın yüzlerinin gülmesi için çalışıyoruz dedi.

Milletvekili Çalışkan, “ AK Parti hükümeti olarak ülkemizin yarınları için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bizlerde bugün Avanos ilçemizin yarınları olacak olan projeleri yerinde inceleyerek bilgiler aldık. Avanos’umuzda yapılacak projelerin tamamlanmasının ardından ilçemiz bambaşka bir görünüm kazanacaktır. Yapılacak olan yatırımlarımız ilçe halkımızın olduğu gibi esnaflarımızın da yüzünü güldürecektir. Bizlere güvenen tüm hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.

Avanos esnafları ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’a teşekkür ederken bizleri her fırsatta yalnız bırakmayan ve her derdimiz ile uğraşan güler yüzlü milletvekilimize teşekkür ederiz diye görüş belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.