Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eski kız arkadaşını öldürmek istedi, kendisi ölümden döndü

ASAYİŞ 04.07.2024 - 23:49, Güncelleme: 04.07.2024 - 23:54
 

Eski kız arkadaşını öldürmek istedi, kendisi ölümden döndü

Nevşehir’de bu akşam saatlerinde iddiaya göre arkadaşı ile yol kenarında oturan genç kız erkek arkadaşı tarafından arabasıyla uçuruma yuvarlanmak istedi.
  Nevşehir’de bu akşam saatlerinde iddiaya göre arkadaşı ile yol kenarında oturan genç kız erkek arkadaşı tarafından arabasıyla uçuruma yuvarlanmak istedi. Edinilen bilgilere göre, Nevşehir Kalesi yakınlarında kenti yüksekten gören Göre Yolu Sokak üzerinde meydana geldi.  Yol kenarına otomobilini park eden ve kimliği öğrenilemeyen kadın, beraberindeki kadın arkadaşıyla bir süre burada oturarak sohbet etti.  Daha sonra eski kız arkadaşının yerini öğrenen H.T. 50 ET 363 plakalı kamyonetiyle alana gelerek iki kadının bulunduğu araca çarptı. Eski kız arkadaşına ait olduğu öğrenilen otomobile çarpan H.T,  ileriden dönüp gelerek iki kadının bulunduğu arata tekrar çarparak uçurumdan yuvarlamak istedi. İlk çarpmadan sonra araçta bulunan iki kadın otomobili terk ederek kendilerini saklayarak kurtuldu. İkinci çarpmanın etkisiyle H.T.’nin içinde bulunduğu kamyonet uçuruma düşmek üzereyken durdu. Olayın 112 Acil Çağrı merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itifaye ekipleri sevk edildi.  Kamyonetin uçurumdan yuvarlanmaması için kamyonet çekiciye bağlanarak sabit tutuldu.  Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde  H.T'nin kamyoneti terk ederek olay yerinden kaçtığı belirlenirken, uçurum kenarında kalan aracın risk oluşturması nedeniyle Nevşehir Kalesi'ne çıkan yol bir süre trafiğe kapatıldı. Ekiplerin çalışmasıyla kamyonet bulunduğu yerden çıkarılırken, şüpheli H.T'nin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.
Nevşehir’de bu akşam saatlerinde iddiaya göre arkadaşı ile yol kenarında oturan genç kız erkek arkadaşı tarafından arabasıyla uçuruma yuvarlanmak istedi.

 

Nevşehir’de bu akşam saatlerinde iddiaya göre arkadaşı ile yol kenarında oturan genç kız erkek arkadaşı tarafından arabasıyla uçuruma yuvarlanmak istedi.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir Kalesi yakınlarında kenti yüksekten gören Göre Yolu Sokak üzerinde meydana geldi.  Yol kenarına otomobilini park eden ve kimliği öğrenilemeyen kadın, beraberindeki kadın arkadaşıyla bir süre burada oturarak sohbet etti.  Daha sonra eski kız arkadaşının yerini öğrenen H.T. 50 ET 363 plakalı kamyonetiyle alana gelerek iki kadının bulunduğu araca çarptı. Eski kız arkadaşına ait olduğu öğrenilen otomobile çarpan H.T,  ileriden dönüp gelerek iki kadının bulunduğu arata tekrar çarparak uçurumdan yuvarlamak istedi. İlk çarpmadan sonra araçta bulunan iki kadın otomobili terk ederek kendilerini saklayarak kurtuldu.

İkinci çarpmanın etkisiyle H.T.’nin içinde bulunduğu kamyonet uçuruma düşmek üzereyken durdu. Olayın 112 Acil Çağrı merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itifaye ekipleri sevk edildi.  Kamyonetin uçurumdan yuvarlanmaması için kamyonet çekiciye bağlanarak sabit tutuldu. 

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde  H.T'nin kamyoneti terk ederek olay yerinden kaçtığı belirlenirken, uçurum kenarında kalan aracın risk oluşturması nedeniyle Nevşehir Kalesi'ne çıkan yol bir süre trafiğe kapatıldı.

Ekiplerin çalışmasıyla kamyonet bulunduğu yerden çıkarılırken, şüpheli H.T'nin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.