Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

2.Uluslararası Kapadokya Balon festivali sona erdi

TURİZM 30.08.2021 - 09:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

2.Uluslararası Kapadokya Balon festivali sona erdi

Kapadokya’da bu yıl ikincisi düzenlenen 2.Uluslararası Kapadokya Balon festivali bu sabah havalanan balonlar ile sona erdi.
  Pasha Balloons tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslar arası Kapadokya Balon festivali bu sabah sona erdi. Sabahın erken saatlerinde havalanan ticari balonların yanı sıra şekilli balonlar gökyüzünde renkli görüntülere sahne olurken 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla balon sepetlerine Türk Bayrakları asıldı.   Sabahın erken saatlerinde binlerce kişi Göreme’de festival alanına akın ederken festivale katılanlarda Türk Bayrakları ile 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Bu yıl festivalde ilk kez yerli figürlü balonlar da gökyüzü ile buluşurken ilk kez dev Türk Bayrağı şeklinde balonda görücüye çıktı.    
Kapadokya’da bu yıl ikincisi düzenlenen 2.Uluslararası Kapadokya Balon festivali bu sabah havalanan balonlar ile sona erdi.

 

Pasha Balloons tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslar arası Kapadokya Balon festivali bu sabah sona erdi. Sabahın erken saatlerinde havalanan ticari balonların yanı sıra şekilli balonlar gökyüzünde renkli görüntülere sahne olurken 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla balon sepetlerine Türk Bayrakları asıldı.

 

Sabahın erken saatlerinde binlerce kişi Göreme’de festival alanına akın ederken festivale katılanlarda Türk Bayrakları ile 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Bu yıl festivalde ilk kez yerli figürlü balonlar da gökyüzü ile buluşurken ilk kez dev Türk Bayrağı şeklinde balonda görücüye çıktı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.