Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl'de 12 okula fidan dağıtıldı

İLÇELER 12.10.2021 - 11:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Acıgöl'de 12 okula fidan dağıtıldı

Acıgöl Kaymakamlığı tarafından "Acıgöl Fidanlarla Yeşeriyor" projesi başlatıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Kaymakamlığı tarafından "Acıgöl Fidanlarla Yeşeriyor" projesi başlatıldı.   Proje kapsamında 12 okulumuza fidan dağıtımı yapıldı. Topaç Şehit Bekir Şahin İlkokulu ve Topaç Ortaokulu'nda başlatılan etkinliğe Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Keleş, okul müdürleri, öğretmenler ve  çok sayıda öğrenci katıldı.     
Acıgöl Kaymakamlığı tarafından "Acıgöl Fidanlarla Yeşeriyor" projesi başlatıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Kaymakamlığı tarafından "Acıgöl Fidanlarla Yeşeriyor" projesi başlatıldı.

 

Proje kapsamında 12 okulumuza fidan dağıtımı yapıldı. Topaç Şehit Bekir Şahin İlkokulu ve Topaç Ortaokulu'nda başlatılan etkinliğe Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Keleş, okul müdürleri, öğretmenler ve  çok sayıda öğrenci katıldı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.