MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl'de afet yönetimi kursu düzenlendi

İLÇELER 02.11.2021 - 14:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Acıgöl'de afet yönetimi kursu düzenlendi

Acıgöl Afet Yönetimi Sorumlusu tarafından okul öğrencilerine yönelik Afet Yönetimi eğitimi gerçekleştirildi.
    NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Afet Yönetimi Sorumlusu tarafından okul öğrencilerine yönelik Afet Yönetimi eğitimi gerçekleştirildi.    Acıgöl Afet Yönetimi Sorumlusu ve Acıgöl İmam Hatip Lisesi Müdürü Öğretmen Sami Özgümüş yaptığı sunumla öğrencilere afetler ve afetlerden önce alınacak önlemlerle ilgili bilgiler verdi.   
Acıgöl Afet Yönetimi Sorumlusu tarafından okul öğrencilerine yönelik Afet Yönetimi eğitimi gerçekleştirildi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Afet Yönetimi Sorumlusu tarafından okul öğrencilerine yönelik Afet Yönetimi eğitimi gerçekleştirildi. 

 

Acıgöl Afet Yönetimi Sorumlusu ve Acıgöl İmam Hatip Lisesi Müdürü Öğretmen Sami Özgümüş yaptığı sunumla öğrencilere afetler ve afetlerden önce alınacak önlemlerle ilgili bilgiler verdi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.