Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl'de çevre dostu kütüphane açılışı yapıldı

İLÇELER 13.05.2022 - 08:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Acıgöl'de çevre dostu kütüphane açılışı yapıldı

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde bulunan Atatürk İlkokuluna sıfır atık kütüphanesinin açılışı yapıldı.
  Çevre Dostu 1000 Okul Projesi kapsamında Acıgöl Atatürk İlkokulu'nda yapımı tamamlanan Sıfır Atık Kütüphanesi'nin açılışı; Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım, ilçe protokolü, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.   Okulda yürütülen çalışmalar hakkında misafirlere bilgi veren okul müdürü Oğuzhan Özgür, “Milli Eğitim Bakanlığı'nın pilot uygulamayla 1000 okulda yürüttüğü proje kapsamında okulumuzda enerji verimli led aydınlatmalar, lavabolarda fotoselli bataryalar, yağmur ve kar suyu depolama sistemi ve çatıya kurulumu yapılan güneş panelleriyle okulumuzun elektriğini de güneş enerjisinden karşılayacağız, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde bulunan Atatürk İlkokuluna sıfır atık kütüphanesinin açılışı yapıldı.

 

Çevre Dostu 1000 Okul Projesi kapsamında Acıgöl Atatürk İlkokulu'nda yapımı tamamlanan Sıfır Atık Kütüphanesi'nin açılışı; Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım, ilçe protokolü, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.

 

Okulda yürütülen çalışmalar hakkında misafirlere bilgi veren okul müdürü Oğuzhan Özgür, “Milli Eğitim Bakanlığı'nın pilot uygulamayla 1000 okulda yürüttüğü proje kapsamında okulumuzda enerji verimli led aydınlatmalar, lavabolarda fotoselli bataryalar, yağmur ve kar suyu depolama sistemi ve çatıya kurulumu yapılan güneş panelleriyle okulumuzun elektriğini de güneş enerjisinden karşılayacağız, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.