Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl HEM'de yaz kursları açılacak

İLÇELER 21.06.2022 - 13:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Acıgöl HEM'de yaz kursları açılacak

Acıgöl Halk Eğitim Merkezince tam gün tam yıl kapsamında açılan kurslara ilgi giderek artıyor
    NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Halk Eğitim Merkezince tam gün tam yıl kapsamında açılan kurslara ilgi giderek artıyor. Hafta sonu başlayan Usta Öğretici Oryantasyon Eğitimi kursu ile bir yandan 2022-2023 eğitim öğretim yılına hazırlıkları bir yandan da okulların kapanması ile yeni açılacak kursların planlanmasına devam ediyor.   Okulların kapanması ile birlikte açılması planlanan kurslar:   A1 Seviye İngilizce   Bilgisayar İşletmenliği  Çocuklar İçin Kuran-ı Kerim Öğretimi  Çocuklar İçin Resim Eğitimi   Kişisel Gelişim  işaret Dili eğitimi  Matematik ve Fen Yetkinlikleri Kursu olarak belirlendi.    
Acıgöl Halk Eğitim Merkezince tam gün tam yıl kapsamında açılan kurslara ilgi giderek artıyor

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Halk Eğitim Merkezince tam gün tam yıl kapsamında açılan kurslara ilgi giderek artıyor. Hafta sonu başlayan Usta Öğretici Oryantasyon Eğitimi kursu ile bir yandan 2022-2023 eğitim öğretim yılına hazırlıkları bir yandan da okulların kapanması ile yeni açılacak kursların planlanmasına devam ediyor.  

Okulların kapanması ile birlikte açılması planlanan kurslar:  

A1 Seviye İngilizce  

Bilgisayar İşletmenliği 

Çocuklar İçin Kuran-ı Kerim Öğretimi 

Çocuklar İçin Resim Eğitimi  

Kişisel Gelişim 

işaret Dili eğitimi 

Matematik ve Fen Yetkinlikleri Kursu olarak belirlendi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.