Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl MYO'da öğrenci uyum programı gerçekleştirildi

İLÇELER 16.10.2021 - 10:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Acıgöl MYO'da öğrenci uyum programı gerçekleştirildi

Acıgöl Teknik Bilimler MYO 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına başlayan öğrencilerine yönelik Öğrenci Uyum Programı Etkinliğini gerçekleştirdi.
    NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Teknik Bilimler MYO 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına başlayan öğrencilerine yönelik Öğrenci Uyum Programı Etkinliğini gerçekleştirdi.    Acıgöl Şehit Uğur İpek Kültür Merkezi'nde yapılan etkinliğe, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Myo Müdür V. Öğr. Gör. Dr. Bilgin Yazlık, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Şeyda Çiğdem Özkan, Öğr. Gör. Dr. Mert Karış, Laboratuvar Teknolojisi Program Danışmanı Öğr. Gör. Dr. Ali Toprak, Myo Sekreter V. Mustafa Ercan, idari personel ve öğrenciler katıldı.   Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş yaptığı konuşmasında öğrencilere, Acıgöl ilçesi, sanayi alt yapısı, staj-iş imkanları hakkında bilgiler verdi ve öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı.    Daha sonra söz alan Acıgöl Teknik Bilimler MYO Müdür V. Öğr. Gör. Dr. Bilgin Yazlık, Acıgöl ilçesinin tanıtımını, Bölüm ve Programın özelliklerini ve merkez yerleşkedeki spor, sosyal ve kültürel imkanları içeren sunumunu gerçekleştirdi.   Staj ve iş alanları hakkında bilgi veren Yazlık, son olarak öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı.    Etkinlik kapsamında Kapadokya TeknoPark'ı da gezen öğrenciler burada bilgiler aldı. 
Acıgöl Teknik Bilimler MYO 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına başlayan öğrencilerine yönelik Öğrenci Uyum Programı Etkinliğini gerçekleştirdi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Teknik Bilimler MYO 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına başlayan öğrencilerine yönelik Öğrenci Uyum Programı Etkinliğini gerçekleştirdi. 

 

Acıgöl Şehit Uğur İpek Kültür Merkezi'nde yapılan etkinliğe, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Myo Müdür V. Öğr. Gör. Dr. Bilgin Yazlık, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Şeyda Çiğdem Özkan, Öğr. Gör. Dr. Mert Karış, Laboratuvar Teknolojisi Program Danışmanı Öğr. Gör. Dr. Ali Toprak, Myo Sekreter V. Mustafa Ercan, idari personel ve öğrenciler katıldı.

 

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş yaptığı konuşmasında öğrencilere, Acıgöl ilçesi, sanayi alt yapısı, staj-iş imkanları hakkında bilgiler verdi ve öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. 

 

Daha sonra söz alan Acıgöl Teknik Bilimler MYO Müdür V. Öğr. Gör. Dr. Bilgin Yazlık, Acıgöl ilçesinin tanıtımını, Bölüm ve Programın özelliklerini ve merkez yerleşkedeki spor, sosyal ve kültürel imkanları içeren sunumunu gerçekleştirdi.

 

Staj ve iş alanları hakkında bilgi veren Yazlık, son olarak öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. 

 

Etkinlik kapsamında Kapadokya TeknoPark'ı da gezen öğrenciler burada bilgiler aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.