Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, ‘Cumhurbaşkanımızdan çiftçimize müjde’

SİYASET 09.04.2021 - 12:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, ‘Cumhurbaşkanımızdan çiftçimize müjde’

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından patates üreticilerine müjde verildiğini belirtti.
  AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri, TMO Genel Müdür Yardımcısı, ilgili Daire Başkanları, Ziraat Odaları Başkanları, Tarım Kredi Kooperatifi Başkanları ve çevre illerden hazirunun katılım sağladığı Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı salonunda gerçekleştirilen “patates” konulu toplantıda hitaplarını gerçekleştiren AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz patates alımı ve ücreti konusunda bilgilere ve müjdeye vurgu yaptı.   Sosyal medya hesaplarından da müjdeyi paylaşan Açıkgöz, “ÇKS’ye kayıtlı çiftçilerimizin 2020 yılı mahsulü olan patatesi, 85 kuruştan TMO tarafından alımı yapılacaktır. Üreticimize, çiftçimize, Sevdamız Nevşehir’imize hayırlı olsun.  Salgın sürecinde otel, lokanta vb. toplu tüketim yerlerinde yaşanan talep daralması nedeniyle yurtiçi ve yurtdışı piyasalarda patates ve soğan satışları gerilemiştir. Patates ve soğan piyasalarında ortaya çıkan bu durumun çiftçilerimizi olumsuz etkilememesi ve stoklardaki ürünün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılması amacıyla, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) patates ve kuru soğan tedariki ve dağıtımı ile görevlendirilmiştir. Emekleri için başta Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız  Bekir Pakdemirli’ye, İl Başkanımız  Ali Kemikkıran’a ve AK teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Üreten çiftçimizin her daim yanındayız” dedi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından patates üreticilerine müjde verildiğini belirtti.

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri, TMO Genel Müdür Yardımcısı, ilgili Daire Başkanları, Ziraat Odaları Başkanları, Tarım Kredi Kooperatifi Başkanları ve çevre illerden hazirunun katılım sağladığı Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı salonunda gerçekleştirilen “patates” konulu toplantıda hitaplarını gerçekleştiren AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz patates alımı ve ücreti konusunda bilgilere ve müjdeye vurgu yaptı.

 

Sosyal medya hesaplarından da müjdeyi paylaşan Açıkgöz, “ÇKS’ye kayıtlı çiftçilerimizin 2020 yılı mahsulü olan patatesi, 85 kuruştan TMO tarafından alımı yapılacaktır. Üreticimize, çiftçimize, Sevdamız Nevşehir’imize hayırlı olsun.  Salgın sürecinde otel, lokanta vb. toplu tüketim yerlerinde yaşanan talep daralması nedeniyle yurtiçi ve yurtdışı piyasalarda patates ve soğan satışları gerilemiştir. Patates ve soğan piyasalarında ortaya çıkan bu durumun çiftçilerimizi olumsuz etkilememesi ve stoklardaki ürünün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılması amacıyla, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) patates ve kuru soğan tedariki ve dağıtımı ile görevlendirilmiştir. Emekleri için başta Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız  Bekir Pakdemirli’ye, İl Başkanımız  Ali Kemikkıran’a ve AK teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Üreten çiftçimizin her daim yanındayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.