Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, ‘Nevşehir tarihinin en büyük eğitim yatırımı’

SİYASET 10.07.2021 - 09:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, ‘Nevşehir tarihinin en büyük eğitim yatırımı’

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir tarihinin en büyük eğitim yatırımının ilimize hayırlı olmasını diledi.
  Gazi İlköğretim Okulu yerine yapılacak olan ve iş adamı Mehmet ali Öbekli tarafından yaptırılacak olan 24 derslikli okul yapım protokol töreni düzenlendi. Törene, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, NTSO Başkanı Arif Parmaksız, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve işadamı Mehmet Ali Öbekli katıldı.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devletimizin ve hayırseverlerimizin desteğiyle 19 yıldaki çıtayı eğitimde 2021 yılında 127 Milyon TL’lik rekor yatırım ile hep birlikte yükseltiyoruz. Nevşehir’e ve ülkemize hayırlı olsun.  2021 yılı eğitim yatırım programında; 8 okul, 2 yurt binası (200 kişilik), 4’ü devlet yatırımı, 4’ü hayırsever yapımı olmak üzere toplam 136 derslikli dev eğitim altyapısı geleceğimizin teminatı çocuklarımızın modern ve donanımlı eğitim hayatı için hayırlı olsun. Gazi İlköğretim Okulu yerine yapılacak olan 24 derslikli okul yapım protokolümüz de bugün imzalandı. Hayırsever iş insanı, değerli büyüğümüz Mehmet Ali Öbekli’ye ve Öbekli ailesine teşekkür ediyor yapılacak olan yatırımın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir tarihinin en büyük eğitim yatırımının ilimize hayırlı olmasını diledi.

 

Gazi İlköğretim Okulu yerine yapılacak olan ve iş adamı Mehmet ali Öbekli tarafından yaptırılacak olan 24 derslikli okul yapım protokol töreni düzenlendi. Törene, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, NTSO Başkanı Arif Parmaksız, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve işadamı Mehmet Ali Öbekli katıldı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devletimizin ve hayırseverlerimizin desteğiyle 19 yıldaki çıtayı eğitimde 2021 yılında 127 Milyon TL’lik rekor yatırım ile hep birlikte yükseltiyoruz. Nevşehir’e ve ülkemize hayırlı olsun.  2021 yılı eğitim yatırım programında; 8 okul, 2 yurt binası (200 kişilik), 4’ü devlet yatırımı, 4’ü hayırsever yapımı olmak üzere toplam 136 derslikli dev eğitim altyapısı geleceğimizin teminatı çocuklarımızın modern ve donanımlı eğitim hayatı için hayırlı olsun. Gazi İlköğretim Okulu yerine yapılacak olan 24 derslikli okul yapım protokolümüz de bugün imzalandı. Hayırsever iş insanı, değerli büyüğümüz Mehmet Ali Öbekli’ye ve Öbekli ailesine teşekkür ediyor yapılacak olan yatırımın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.