MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti'de değişim tamam

SİYASET 14.05.2022 - 11:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti'de değişim tamam

AK Parti de kurucu il başkanı Hasan Ünver'den bu yana değişmeyen parti binası adeta yenilendi.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti de kurucu il başkanı Hasan Ünver'den bu yana değişmeyen parti binası adeta yenilendi.     Nevşehir'de kendisine ait parti binası bulunmayan partiler arasında yer almasına karşın AK Parti il başkanlığında ciddi bir fiziki değişim yaşandı.     İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın baştan sona dikkatle takip ettiği çalışmalar doğrultusunda partinin mevcut binasında tadilat çalışmaları tamamlandı. 20 Yıldır değişmeyen il başkanlığı makamı başta olmak üzere partinin il, merkez ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları baştan aşağıya değiştirildi.     Birinci katında toplantı salonunun yer aldığı, ikinci katında merkez ilçe başkanlığının bulunduğu parti binasının üçüncü katında il başkanlığı yer alıyor. Yeri düzenlemeyle birlikte il başkan yardımcısına da bir oda ayrıldı. Partinin en üst katında ise gençlik ve kadın kollarına yer ayrılmış durumda.  
AK Parti de kurucu il başkanı Hasan Ünver'den bu yana değişmeyen parti binası adeta yenilendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti de kurucu il başkanı Hasan Ünver'den bu yana değişmeyen parti binası adeta yenilendi.  

 

Nevşehir'de kendisine ait parti binası bulunmayan partiler arasında yer almasına karşın AK Parti il başkanlığında ciddi bir fiziki değişim yaşandı.  

 

İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın baştan sona dikkatle takip ettiği çalışmalar doğrultusunda partinin mevcut binasında tadilat çalışmaları tamamlandı. 20 Yıldır değişmeyen il başkanlığı makamı başta olmak üzere partinin il, merkez ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları baştan aşağıya değiştirildi.  

 

Birinci katında toplantı salonunun yer aldığı, ikinci katında merkez ilçe başkanlığının bulunduğu parti binasının üçüncü katında il başkanlığı yer alıyor. Yeri düzenlemeyle birlikte il başkan yardımcısına da bir oda ayrıldı. Partinin en üst katında ise gençlik ve kadın kollarına yer ayrılmış durumda.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.