Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti’de istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

SİYASET 15.09.2021 - 18:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti’de istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in katılımı ile AK Parti Nevşehir İl Başkanlığında istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı.
  AK Parti Nevşehir İl Başkanlığında 3 kademe İl yönetim kurulu istişare ve değerlendirme toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in de katılımı ile Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran açıklamasında, “ Biz ve beraberiz. Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir ve kıymetli heyetini şehrimizde ağırlıyoruz. 3 kademe il yönetim kurulu istişare ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun” dedi.   AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’de açıklamasında, “Biz birlikte büyük bir aileyiz. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız İstanbul milletvekili Erkan Kandemir ve Teşkilat Başkan yardımcılarımız Antalya milletvekili Mustafa Köse, Davut Coşkun Şiviloğlu, Abdullah Ağralı, Yusuf Coşkun, Melek Şimşek ile birlikte AK Parti Nevşehir ailesi olarak bir araya gelerek 3 kademeli il yönetim kurulu istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlra vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in katılımı ile AK Parti Nevşehir İl Başkanlığında istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığında 3 kademe İl yönetim kurulu istişare ve değerlendirme toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in de katılımı ile Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran açıklamasında, “ Biz ve beraberiz. Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir ve kıymetli heyetini şehrimizde ağırlıyoruz. 3 kademe il yönetim kurulu istişare ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun” dedi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’de açıklamasında, “Biz birlikte büyük bir aileyiz. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız İstanbul milletvekili Erkan Kandemir ve Teşkilat Başkan yardımcılarımız Antalya milletvekili Mustafa Köse, Davut Coşkun Şiviloğlu, Abdullah Ağralı, Yusuf Coşkun, Melek Şimşek ile birlikte AK Parti Nevşehir ailesi olarak bir araya gelerek 3 kademeli il yönetim kurulu istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlra vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.