MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Gençlik Kolları'ndan zirveye

SİYASET 08.04.2022 - 10:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti Gençlik Kolları'ndan zirveye

AK Parti’de Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunmasının yanı sıra iki dönem milletvekilliği yapan Av. Ebubekir Gizligider bugün itibarıyla Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine getirilmesi Nevşehir’de büyük sevinç yarattı.
  AK Parti’de siyasi hayatına Gençlik Kolları Başkanlığı yaparak başlayan Ebubekir Gizligider daha sonra ise AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine aday oldu. Dönemin Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yalvaç’a karşı tüm baskılara rağmen 2 oy ile Merkez İlçe Başkanlığı seçimini kaybeden Ebubekir Gizligider bu süreçten sonra o dönemin siyasileri tarafından parti binasına bile alınmadı. Aradan geçen yılların ardından Gizligider, AK Parti’den önce milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. AK Parti Genel Merkezi tarafından daha sonra ise Ebubekir Gizligider AK Parti’den 3.sıra milletvekili adayı olarak açıklanmasının ardından milletvekilliğine seçildi. AK Parti Nevşehir milletvekilliği görevinde ise başarılı çalışmaları partisinin Genel Merkezi tarafından dikkatlerden kaçmazken Gizligider 25.dönem milletvekilliğinde de yeniden aday gösterilirken o dönem seçimlerde milletvekili olarak seçilemedi. AK Parti tarafından erken seçim kararı alınmasının ardından yeniden aday adayı olan Ebubekir Gizligider, AK Parti tarafından yeniden aday gösterilirken bu defa da Nevşehir’de bazı siyasiler Ebubekir Gizligider’in aday gösterilmemesi için Ankara’ya giderken parti genel merkezi tarafından ret cevabı alınca geri dönmek zorunda kaldılar. AK Parti’den yeniden milletvekili olarak seçilen Ebubekir Gizligider yine birçok başarılı çalışmalara imza atmayı başardı.   AK Parti’de milletvekilliği görevinin sona ermesinin ardından Gizligider bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü görevine ardından da TSE Yönetim Kurulu üyeliklerine atandı. Burada yaptığı başarılı çalışmalar ile bir kez daha taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplayan Ebubekir Gizligider gece yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atandı.   Nevşehir’de Doğru Yol Partisi’nde uzun yıllar görev yapan Devlet Bakanlığı görevinde bulunan Esat Kıratlıoğlu’nun ardından bu düzeyde kimse uzun yıllar görev alamamasının ardından aradan geçen yılların ardından ilk kez Nevşehir bir Bakan Yardımcısı çıkartmanın mutluluğunu yaşıyor.   Gece yayımlanan Resmi Gazete’nin ardından Bakan Yardımcılığı görevine atanan Ebubekir Gizligider sosyal medyada tebrik yağmurlarına tutulması dikkatlerden kaçmadı. Üstelik Ebubekir Gizligider’e bugüne kadar selam vermeyen Gizligider isminin geçtiği yerde hemen tavır koyanlar ilk tebrik edenler arasında olması da dikkatlerden kaçmadı.   Bizler de Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine yaptığı başarılı çalışmalara ile gelen Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider’i kutluyoruz.
AK Parti’de Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunmasının yanı sıra iki dönem milletvekilliği yapan Av. Ebubekir Gizligider bugün itibarıyla Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine getirilmesi Nevşehir’de büyük sevinç yarattı.

 

AK Parti’de siyasi hayatına Gençlik Kolları Başkanlığı yaparak başlayan Ebubekir Gizligider daha sonra ise AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine aday oldu. Dönemin Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yalvaç’a karşı tüm baskılara rağmen 2 oy ile Merkez İlçe Başkanlığı seçimini kaybeden Ebubekir Gizligider bu süreçten sonra o dönemin siyasileri tarafından parti binasına bile alınmadı. Aradan geçen yılların ardından Gizligider, AK Parti’den önce milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. AK Parti Genel Merkezi tarafından daha sonra ise Ebubekir Gizligider AK Parti’den 3.sıra milletvekili adayı olarak açıklanmasının ardından milletvekilliğine seçildi. AK Parti Nevşehir milletvekilliği görevinde ise başarılı çalışmaları partisinin Genel Merkezi tarafından dikkatlerden kaçmazken Gizligider 25.dönem milletvekilliğinde de yeniden aday gösterilirken o dönem seçimlerde milletvekili olarak seçilemedi. AK Parti tarafından erken seçim kararı alınmasının ardından yeniden aday adayı olan Ebubekir Gizligider, AK Parti tarafından yeniden aday gösterilirken bu defa da Nevşehir’de bazı siyasiler Ebubekir Gizligider’in aday gösterilmemesi için Ankara’ya giderken parti genel merkezi tarafından ret cevabı alınca geri dönmek zorunda kaldılar. AK Parti’den yeniden milletvekili olarak seçilen Ebubekir Gizligider yine birçok başarılı çalışmalara imza atmayı başardı.

 

AK Parti’de milletvekilliği görevinin sona ermesinin ardından Gizligider bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü görevine ardından da TSE Yönetim Kurulu üyeliklerine atandı. Burada yaptığı başarılı çalışmalar ile bir kez daha taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplayan Ebubekir Gizligider gece yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atandı.

 

Nevşehir’de Doğru Yol Partisi’nde uzun yıllar görev yapan Devlet Bakanlığı görevinde bulunan Esat Kıratlıoğlu’nun ardından bu düzeyde kimse uzun yıllar görev alamamasının ardından aradan geçen yılların ardından ilk kez Nevşehir bir Bakan Yardımcısı çıkartmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

Gece yayımlanan Resmi Gazete’nin ardından Bakan Yardımcılığı görevine atanan Ebubekir Gizligider sosyal medyada tebrik yağmurlarına tutulması dikkatlerden kaçmadı. Üstelik Ebubekir Gizligider’e bugüne kadar selam vermeyen Gizligider isminin geçtiği yerde hemen tavır koyanlar ilk tebrik edenler arasında olması da dikkatlerden kaçmadı.

 

Bizler de Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine yaptığı başarılı çalışmalara ile gelen Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider’i kutluyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.