Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Pazaryerindeydi

SİYASET 08.06.2021 - 15:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti İl Başkanı Pazaryerindeydi

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, gençlik kolları başkanı ile birlikte Nevşehir pazaryerindeydi.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, gençlik kolları başkanı ile birlikte Nevşehir pazaryerindeydi.     Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'i ziyaret eden Başkan Kemikkıran ziyareti esnasında pazarcı esnaflarla da sohbet etti.     Oda Başkanı Selim Özmen, "AK parti il başkanımız Sayın Ali Kemikkıran ve gençlik Kolları başkanımız Haluk Köybaşı pazarımızı, esnaflarımızı ve odamızı ziyaret edip esnaflarımızla istişarelerde bulundular. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine şahsım ve esnaflarım adına teşekkür ederim" dedi.    
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, gençlik kolları başkanı ile birlikte Nevşehir pazaryerindeydi.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, gençlik kolları başkanı ile birlikte Nevşehir pazaryerindeydi.  

 

Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'i ziyaret eden Başkan Kemikkıran ziyareti esnasında pazarcı esnaflarla da sohbet etti.  

 

Oda Başkanı Selim Özmen, "AK parti il başkanımız Sayın Ali Kemikkıran ve gençlik Kolları başkanımız Haluk Köybaşı pazarımızı, esnaflarımızı ve odamızı ziyaret edip esnaflarımızla istişarelerde bulundular. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine şahsım ve esnaflarım adına teşekkür ederim" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.