Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Kahraman, dolmuşçularla bir araya geldi

SİYASET 25.06.2021 - 13:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Kahraman, dolmuşçularla bir araya geldi

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman ve yönetimi Şehir içi dolmuş durağında dolmuş şoförleri ile kahvaltıda buluştu.
  Ürgüp’te şehir içi taşımacılık yapan S.S 33 Nolu Motorlu Taşıyıcılar kooperatifinin kahvaltı daveti üzerine dolmuş hareket noktasına giden Başkan Kahraman burada şoförler ile sohbet ederek kahvaltı yaptı. İlçenin genel durumu, pandemi süreci ve etkileri ile dolmuş şoförleri ile karşılıklı istişare eden Başkan Kahraman, davetlerinden dolayı Başta Kooperatif Başkanı Ahmet Samur ve şoförlere teşekkür etti.   Kooperatif Başkanı Ahmet Samur  ve şoförlerde davetlerini kırmayarak kendilerini ziyaret eden AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman’a ve yönetimine  teşekkür ettiler.
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman ve yönetimi Şehir içi dolmuş durağında dolmuş şoförleri ile kahvaltıda buluştu.

 

Ürgüp’te şehir içi taşımacılık yapan S.S 33 Nolu Motorlu Taşıyıcılar kooperatifinin kahvaltı daveti üzerine dolmuş hareket noktasına giden Başkan Kahraman burada şoförler ile sohbet ederek kahvaltı yaptı. İlçenin genel durumu, pandemi süreci ve etkileri ile dolmuş şoförleri ile karşılıklı istişare eden Başkan Kahraman, davetlerinden dolayı Başta Kooperatif Başkanı Ahmet Samur ve şoförlere teşekkür etti.

 

Kooperatif Başkanı Ahmet Samur  ve şoförlerde davetlerini kırmayarak kendilerini ziyaret eden AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman’a ve yönetimine  teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.