Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Kahraman, şehit babalarını ziyaret etti

SİYASET 19.06.2022 - 17:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Kahraman, şehit babalarını ziyaret etti

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Babalar Günü dolayısıyla Ürgüp’te bulunan şehit babalarını ziyaret etti.
  AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Gençlik Kolları Başkanı Hakkı Çelebi, Kadın Kolları Başkanı Dilek Çavuş ile birlikte babalar günü münasebetiyle evlatlarını şehadete uğurlayan şehit babalarını ziyaret etti.   Şehit babaları ve onların emanetleri ile yakından ilgilenen Başkan Kahraman ve beraberindekiler kendileri ile sohbet ederek taleplerini dinledi.   Ziyaretler kapsamında AK Partili heyet şehit babalarına günün anısına hediye takdim ederken kendileri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.   Ziyaretler hakkında bir açıklama yapan AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman “ Bugün babalar günü, şehit ailelerimizde, şehitlerimizin bizlere en onurlu emanetleridir. Onları her zaman başımızın üzerinde taşıyoruz. Bizler aziz şehitlerimizin büyük fedakârlıkları sayesinde ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyoruz. Babalar günü vesilesiyle Ürgüp’teki şehit babalarını ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz esnasında Güler yüzleri ve samimiyetleri ile bizleri gönüllerinde misafir eden kıymetli babalarımıza teşekkür ediyor, babalar Günü vesilesiyle tüm şehit babalarına saygılarımı, hürmetlerimi sunuyorum”  dedi.  
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Babalar Günü dolayısıyla Ürgüp’te bulunan şehit babalarını ziyaret etti.

 

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Gençlik Kolları Başkanı Hakkı Çelebi, Kadın Kolları Başkanı Dilek Çavuş ile birlikte babalar günü münasebetiyle evlatlarını şehadete uğurlayan şehit babalarını ziyaret etti.

 

Şehit babaları ve onların emanetleri ile yakından ilgilenen Başkan Kahraman ve beraberindekiler kendileri ile sohbet ederek taleplerini dinledi.

 

Ziyaretler kapsamında AK Partili heyet şehit babalarına günün anısına hediye takdim ederken kendileri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Ziyaretler hakkında bir açıklama yapan AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman “ Bugün babalar günü, şehit ailelerimizde, şehitlerimizin bizlere en onurlu emanetleridir. Onları her zaman başımızın üzerinde taşıyoruz. Bizler aziz şehitlerimizin büyük fedakârlıkları sayesinde ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyoruz. Babalar günü vesilesiyle Ürgüp’teki şehit babalarını ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz esnasında Güler yüzleri ve samimiyetleri ile bizleri gönüllerinde misafir eden kıymetli babalarımıza teşekkür ediyor, babalar Günü vesilesiyle tüm şehit babalarına saygılarımı, hürmetlerimi sunuyorum”  dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.