Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Partinin STK ziyaretleri

SİYASET 02.06.2021 - 10:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Partinin STK ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindeki heyet bir yandan basın yayın kuruluşlarını ziyaret ederken, diğer yandan da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindeki heyet bir yandan basın yayın kuruluşlarını ziyaret ederken, diğer yandan da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.     Normalleşme süreciyle birlikte başlatılan ziyaretlerde bir günde 4 STK'yı ziyaret eden Başkan Kemikkıran, "Teşkilat faaliyet programı kapsamında İlçe Başkanımız Ferit Yiğitarslan ve İl Yönetimimiz ile ilimizdeki STK’larımız; Muhtarlar Derneği, Gör-Bir Derneği, Kızılay Nevşehir Şubesi ve Vatan Şehitleri ve Gaziler Derneğimiz ile bir araya geldik" değerlendirmesinde bulundu.  
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindeki heyet bir yandan basın yayın kuruluşlarını ziyaret ederken, diğer yandan da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindeki heyet bir yandan basın yayın kuruluşlarını ziyaret ederken, diğer yandan da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.  

 

Normalleşme süreciyle birlikte başlatılan ziyaretlerde bir günde 4 STK'yı ziyaret eden Başkan Kemikkıran, "Teşkilat faaliyet programı kapsamında İlçe Başkanımız Ferit Yiğitarslan ve İl Yönetimimiz ile ilimizdeki STK’larımız; Muhtarlar Derneği, Gör-Bir Derneği, Kızılay Nevşehir Şubesi ve Vatan Şehitleri ve Gaziler Derneğimiz ile bir araya geldik" değerlendirmesinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.