Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Partinin STK ziyaretleri sürüyor

SİYASET 18.08.2021 - 11:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Partinin STK ziyaretleri sürüyor

AK Parti de sivil toplum kuruluşlarını ziyaretler devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti de sivil toplum kuruluşlarını ziyaretler devam ediyor.     İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın başkanlığında sürdürülen STK ziyaretlerinde bu kez HAK-İŞ il başkanlığı, TÜGVA İl Temsilciliği ve Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığı ziyaret edildi.     Ziyaretlere ilişkin Başkan Ali Kemikkıran, "Teşkilat faaliyet programı kapsamında Merkez İlçe Başkanım Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları Başkanım Ayşe Bilgiç ve İl Yönetimimiz ile STK ziyaretlerimize devam ediyoruz. Hak-İş,TÜGVA ve Şoförler Odasının Başkan ve yöneticileri ile bir araya geldik" dedi.  
AK Parti de sivil toplum kuruluşlarını ziyaretler devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti de sivil toplum kuruluşlarını ziyaretler devam ediyor.  

 

İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın başkanlığında sürdürülen STK ziyaretlerinde bu kez HAK-İŞ il başkanlığı, TÜGVA İl Temsilciliği ve Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığı ziyaret edildi.  

 

Ziyaretlere ilişkin Başkan Ali Kemikkıran, "Teşkilat faaliyet programı kapsamında Merkez İlçe Başkanım Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları Başkanım Ayşe Bilgiç ve İl Yönetimimiz ile STK ziyaretlerimize devam ediyoruz. Hak-İş,TÜGVA ve Şoförler Odasının Başkan ve yöneticileri ile bir araya geldik" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.