Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınışık ‘Vatandaşın devlet ihtiyaç duyduğunda çalacağı ilk kapı Muhtarlık’ dedi

NEVŞEHİR 19.10.2021 - 12:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Altınışık ‘Vatandaşın devlet ihtiyaç duyduğunda çalacağı ilk kapı Muhtarlık’ dedi

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında vatandaşın devlete ihtiyaç duyduğunda çalacağı ilk kapının muhtarlıklar olduğuna vurgu yaptı.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında vatandaşın devlete ihtiyaç duyduğunda çalacağı ilk kapının muhtarlıklar olduğuna vurgu yaptı.    29 Ekim 1829 tarihinden bu yana muhtarlığın hizmet verdiğini belirten Altınışık, "Devletimiz ile vatandaşlarımız arasında bir köprü görevi gören muhtarlarımız Pandemi sürecinde zor şartlarda ve fadakarca hizmet vermişlerdir. Muhtarlık kurumunu başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve devletimizin diğer kurumları dijitalleştirerek daha iyi bir hizmet verme imkanına kavuşturmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımıza 19 Ekim tarihini muhtarlar günü olarak ilan etmesinden dolayı müteşekkiriz. Pandemi sürecinde hayatlarını kaybeden tüm muhtarlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, görevi başındaki muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz" dedi.
Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında vatandaşın devlete ihtiyaç duyduğunda çalacağı ilk kapının muhtarlıklar olduğuna vurgu yaptı.

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında vatandaşın devlete ihtiyaç duyduğunda çalacağı ilk kapının muhtarlıklar olduğuna vurgu yaptı. 

 

29 Ekim 1829 tarihinden bu yana muhtarlığın hizmet verdiğini belirten Altınışık, "Devletimiz ile vatandaşlarımız arasında bir köprü görevi gören muhtarlarımız Pandemi sürecinde zor şartlarda ve fadakarca hizmet vermişlerdir. Muhtarlık kurumunu başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve devletimizin diğer kurumları dijitalleştirerek daha iyi bir hizmet verme imkanına kavuşturmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımıza 19 Ekim tarihini muhtarlar günü olarak ilan etmesinden dolayı müteşekkiriz. Pandemi sürecinde hayatlarını kaybeden tüm muhtarlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, görevi başındaki muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.