Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı, ‘Belediye başkanlığından istifa ettim diye deve kestiler’

SİYASET 19.04.2021 - 22:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Arı, ‘Belediye başkanlığından istifa ettim diye deve kestiler’

Rasim Arı sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayında kendisinin belediye başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından bir müttehit Isparta’dan deve getirterek deve kestiler dedi.
  Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayında aileme ve huzuruma saldırdıkları için bugün bu konuşmayı yapıyorum dedi. Arı, “ Sahte hesaplarla bana ve aileme saldırıyorlar. Şayet yüreğiniz varsa sahte hesaplarla değil kendi hesaplarınızla paylaşımlarınızı yaparsınız. Benim mezarım bu şehirde olacak. Şehri mi terk edeyim. Neden şehrimi terk edeyim ben. Tabi ki sokağa ineceğim. Ne zaman milletle kucaklaşmaya başladık algı operasyonları başladı. Nedir sizin derdiniz. Bu şehirde hangi siyasetçi ailesi ile birlikte geziyor. Biz bakın elimle sokakta, evde, burada toplumumuzun huzurunda beraberiz. Dedikodu yapanlar, iftira atanlar artık ben bu konularda konuşmayacağım” dedi.   “Ben istifa ettiğim gün deve kestiler”   Rasim Arı sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında kendisinin görevinden istifa ettiği gün deve kesen bir müteahhit oldu dedi. Arı, “ Nevşehir’de ben görevimden istifa ettiğim gün bir müteahhit Isparta’dan deve getirterek deve kesti. O müteahhitin kim olduğunu herkes biliyor. Ben o arkadaşı Belediye Meclis üyesi yapmadım. 21 ay belediyeden içeri giremedi. İşte bu yüzden arkadaş ben istifa edince deve kesti” diye konuştu.   “Davama değil şahıslara kırgınım”   Rasim Arı asla davasına kırgın olmadığını ancak şahıslara kırgın olduğunu açıkladı. Arı, “ 21 ay kol kola olmuşuz. 21 ayın sonunda sağlık sorunlarım nedeniyle istifa ettiğimi açıklamışım. İstifa ettiğinin ertesi günü seni kol kola gezdiğin adamlar aramazsa tabi kırılırım. Benim sosyal medya hesaplarımı beğeniyorlar diye kişileri tehdit ettiler. Evime gelen gidenlerin listesini tuttular. Rasim Arı hırsızlık mı yaptı, yolsuzluk mu yaptı. Ben bunu yapanlara hakkımı helal etmiyorum.  Bugün çay içtiğiniz adam ertesi gün muhabbeti nasıl keser ya. Benim belediye başkanı olmamı istemediniz. Yarın belki ilerleyen günlerde siyaset yapacağız birlikte nasıl yüzüme bakacaksınız. Son kez diyorum kaset var diyorlar ya yayınlamayan namerttir” dedi.
Rasim Arı sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayında kendisinin belediye başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından bir müttehit Isparta’dan deve getirterek deve kestiler dedi.

 

Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayında aileme ve huzuruma saldırdıkları için bugün bu konuşmayı yapıyorum dedi. Arı, “ Sahte hesaplarla bana ve aileme saldırıyorlar. Şayet yüreğiniz varsa sahte hesaplarla değil kendi hesaplarınızla paylaşımlarınızı yaparsınız. Benim mezarım bu şehirde olacak. Şehri mi terk edeyim. Neden şehrimi terk edeyim ben. Tabi ki sokağa ineceğim. Ne zaman milletle kucaklaşmaya başladık algı operasyonları başladı. Nedir sizin derdiniz. Bu şehirde hangi siyasetçi ailesi ile birlikte geziyor. Biz bakın elimle sokakta, evde, burada toplumumuzun huzurunda beraberiz. Dedikodu yapanlar, iftira atanlar artık ben bu konularda konuşmayacağım” dedi.

 

“Ben istifa ettiğim gün deve kestiler”

 

Rasim Arı sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında kendisinin görevinden istifa ettiği gün deve kesen bir müteahhit oldu dedi. Arı, “ Nevşehir’de ben görevimden istifa ettiğim gün bir müteahhit Isparta’dan deve getirterek deve kesti. O müteahhitin kim olduğunu herkes biliyor. Ben o arkadaşı Belediye Meclis üyesi yapmadım. 21 ay belediyeden içeri giremedi. İşte bu yüzden arkadaş ben istifa edince deve kesti” diye konuştu.

 

“Davama değil şahıslara kırgınım”

 

Rasim Arı asla davasına kırgın olmadığını ancak şahıslara kırgın olduğunu açıkladı. Arı, “ 21 ay kol kola olmuşuz. 21 ayın sonunda sağlık sorunlarım nedeniyle istifa ettiğimi açıklamışım. İstifa ettiğinin ertesi günü seni kol kola gezdiğin adamlar aramazsa tabi kırılırım. Benim sosyal medya hesaplarımı beğeniyorlar diye kişileri tehdit ettiler. Evime gelen gidenlerin listesini tuttular. Rasim Arı hırsızlık mı yaptı, yolsuzluk mu yaptı. Ben bunu yapanlara hakkımı helal etmiyorum.  Bugün çay içtiğiniz adam ertesi gün muhabbeti nasıl keser ya. Benim belediye başkanı olmamı istemediniz. Yarın belki ilerleyen günlerde siyaset yapacağız birlikte nasıl yüzüme bakacaksınız. Son kez diyorum kaset var diyorlar ya yayınlamayan namerttir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.