Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Artunay'dan Mali Müşavir Salgın'a ziyaret

NEVŞEHİR 05.05.2022 - 18:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Artunay'dan Mali Müşavir Salgın'a ziyaret

Geçtiğimiz günlerde görevini devrederek İl Emniyet Müdürlüğü görevinden emekliye ayrılan Mehmet Artunay İş İnsanı Zafer Salgın'ı iş yerinde ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde görevini devrederek İl Emniyet Müdürlüğü görevinden emekliye ayrılan Mehmet Artunay İş İnsanı Zafer Salgın'ı iş yerinde ziyaret etti.   Emniyet Müdürlüğü görevinde Artunay'ın başarılı bir yönetim gösterdiğine dikkat çeken İş İnsanı Zafer Salgın, "Emniyet Müdürümüz veda ziyaretinde bulundular. Kendisine çok teşekkür ederim. Uzun süre Nevşehir'imizde başarılı bir görev süresi geçirdiler. Her kesin gönlüne girdiler. Emeklilik hayatında kendisine sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyoruz" dedi.
Geçtiğimiz günlerde görevini devrederek İl Emniyet Müdürlüğü görevinden emekliye ayrılan Mehmet Artunay İş İnsanı Zafer Salgın'ı iş yerinde ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde görevini devrederek İl Emniyet Müdürlüğü görevinden emekliye ayrılan Mehmet Artunay İş İnsanı Zafer Salgın'ı iş yerinde ziyaret etti.  

Emniyet Müdürlüğü görevinde Artunay'ın başarılı bir yönetim gösterdiğine dikkat çeken İş İnsanı Zafer Salgın, "Emniyet Müdürümüz veda ziyaretinde bulundular. Kendisine çok teşekkür ederim. Uzun süre Nevşehir'imizde başarılı bir görev süresi geçirdiler. Her kesin gönlüne girdiler. Emeklilik hayatında kendisine sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.