MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Atasay Özaltın Çadır Günleri kaçırılmıyacak fırsatlarla başladı

NEVŞEHİR 19.10.2021 - 14:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Atasay Özaltın Çadır Günleri kaçırılmıyacak fırsatlarla başladı

Yılın en çok beklenen indirim günleri arasında yer alan Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri on ikincisi başladı.
   18-23 Ekim tarihlerinde Atasay Özal’ın sarraflar çarşısında merkez binasında, Altın ve Pırlanta Çadır Günleri’nde yine her yıl olduğu gibi yüzlerce modelden altın ve pırlanta ürünleri büyük indirimlerle satışa sunuyor. Alışverişlerde pırlantalı gümüş kolye hediye fırsatını sunan Atasay Özaltın çadır günlerinde bu fırsat kaçmaz.   Her yıl binlerce kişinin akın ettiği ve büyük kalabalıklarla gerçekleşen Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri, bu yıl en üst seviyede pandemi önlemleri alınarak gerçekleştiriliyor. Maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarının maksimumda uygulandığı Atasay Özaltın Altın ve Pırlanta Çadır Günleri’nde aynı anda çadır alanında bulunabilecek kişi sayısı da sınırlandırılarak herkesin sağlıklı koşullarda ucuz altın ve pırlanta ürünleri ile buluşması sağlanıyor. Pandemi önlemleri Altın ve Pırlanta Çadır Günleri kapsamında kurulan çadırın yanı sıra indirimlerinin uygulandığı tüm Atasay mağazalarında da aynı hassasiyetle uygulanıyor. Birçok ürünün maliyetine hatta zararına satışa sunulduğu Atasay Özal’ın çadır günleri 23 Ekimde son buluyor.
Yılın en çok beklenen indirim günleri arasında yer alan Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri on ikincisi başladı.

 

 18-23 Ekim tarihlerinde Atasay Özal’ın sarraflar çarşısında merkez binasında, Altın ve Pırlanta Çadır Günleri’nde yine her yıl olduğu gibi yüzlerce modelden altın ve pırlanta ürünleri büyük indirimlerle satışa sunuyor. Alışverişlerde pırlantalı gümüş kolye hediye fırsatını sunan Atasay Özaltın çadır günlerinde bu fırsat kaçmaz.

 

Her yıl binlerce kişinin akın ettiği ve büyük kalabalıklarla gerçekleşen Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri, bu yıl en üst seviyede pandemi önlemleri alınarak gerçekleştiriliyor. Maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarının maksimumda uygulandığı Atasay Özaltın Altın ve Pırlanta Çadır Günleri’nde aynı anda çadır alanında bulunabilecek kişi sayısı da sınırlandırılarak herkesin sağlıklı koşullarda ucuz altın ve pırlanta ürünleri ile buluşması sağlanıyor. Pandemi önlemleri Altın ve Pırlanta Çadır Günleri kapsamında kurulan çadırın yanı sıra indirimlerinin uygulandığı tüm Atasay mağazalarında da aynı hassasiyetle uygulanıyor. Birçok ürünün maliyetine hatta zararına satışa sunulduğu Atasay Özal’ın çadır günleri 23 Ekimde son buluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.