Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ateş, 'Bayramınız sağlıklı ve huzurlu olsun'

NEVŞEHİR 19.07.2021 - 14:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ateş, 'Bayramınız sağlıklı ve huzurlu olsun'

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, mübarek kurban bayramının tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, mübarek kurban bayramının tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.     Ateş, "Her türlü dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, sevinç ve mutluluğun Milletçe yaşandığı bayram günlerini eş, dost ve akrabalarımız ile yaşamak, yardıma muhtaç ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak, inancımızın ve kültürümüzün bir gereğidir. Vatandaşlarımızın, Kurban Bayramı’nı rahat, güvenli ve huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Sağlık, esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı, kesilen kurbanlar ve edilen duaların kabulünü Yüce Allah'tan diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlar, sevdiklerinizle mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim" dedi. 
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, mübarek kurban bayramının tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, mübarek kurban bayramının tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.  

 

Ateş, "Her türlü dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, sevinç ve mutluluğun Milletçe yaşandığı bayram günlerini eş, dost ve akrabalarımız ile yaşamak, yardıma muhtaç ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak, inancımızın ve kültürümüzün bir gereğidir. Vatandaşlarımızın, Kurban Bayramı’nı rahat, güvenli ve huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Sağlık, esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı, kesilen kurbanlar ve edilen duaların kabulünü Yüce Allah'tan diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlar, sevdiklerinizle mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.