Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ateş, 'Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Covid19'dan kurtulmayı dilerim'

NEVŞEHİR 08.05.2021 - 13:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ateş, 'Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Covid19'dan kurtulmayı dilerim'

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 1000 aydan daha hayırlı olduğu bilinen mübarek Kadir Gecesinin tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 1000 aydan daha hayırlı olduğu bilinen mübarek Kadir Gecesinin tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.     Ateş, "Mübarek Ramazan ayına veda ettiğimiz şu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan, Kadir Gecesi’ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Hiç şüphesiz, bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır.     Mükâfatların sınırsız olarak verildiği, kalplerin, duygu ve davranışların her türlü kötülükten arındığı, sevginin herkesi kucaklaması için yeni adımlar atma imkânının bulunduğu Kadir Gecesinin, birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, toplumu toplum yapan özelliklerin başında sayılabilecek olan saygı ve sevginin bu gecede gönüllerde hayat bulacağına, içinde bulunduğumuz COVID-19 salgınından kurtulmamıza vesile olmasını yüce Allahtan niyaz ederim.   
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 1000 aydan daha hayırlı olduğu bilinen mübarek Kadir Gecesinin tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 1000 aydan daha hayırlı olduğu bilinen mübarek Kadir Gecesinin tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.  

 

Ateş, "Mübarek Ramazan ayına veda ettiğimiz şu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan, Kadir Gecesi’ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Hiç şüphesiz, bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır.  

 

Mükâfatların sınırsız olarak verildiği, kalplerin, duygu ve davranışların her türlü kötülükten arındığı, sevginin herkesi kucaklaması için yeni adımlar atma imkânının bulunduğu Kadir Gecesinin, birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, toplumu toplum yapan özelliklerin başında sayılabilecek olan saygı ve sevginin bu gecede gönüllerde hayat bulacağına, içinde bulunduğumuz COVID-19 salgınından kurtulmamıza vesile olmasını yüce Allahtan niyaz ederim. 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.