Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ateş, ‘Laf değil, icraat üretmeye devam ediyoruz’

BELEDİYELER 06.07.2021 - 13:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ateş, ‘Laf değil, icraat üretmeye devam ediyoruz’

Ortahisar Belediye Başkanı seçim döneminde verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı seçim döneminde verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor.     Kasaba halkının büyük bir sabırsızlıkla beklediği doğalgaz konusunda da sözünü yerine getiren Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "Fazla söze gerek yok. Ortahisar'da tarih yazmaya ve laf değil, icraat üretmeye devam ediyoruz. Doğalgaz Ortahisarımıza hayırlı olsun. Kapadokya Enerya Gaz Dağıtım A.Ş. ile imzaladığımız protokol gereğince, kasabamızda ilk Doğalgaz kazısına başlanmıştır. İnşallah 2022 yılının sonuna kadar kasabamızda Doğalgazı hep birlikte yakacağız. Destekleri için; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez'e, Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel'e, İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran'a, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz İle Sayın Yücel Menekşe'ye, Kapadokya Enerya Gaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Faruk Özaltın'a, İlçe Başkanımız Oğuz Kahraman'a ve Kapadokya Enerya Gaz Dağıtım A.Ş. İşletme Müdürü Özenç Gezgin'e teşekkürü borç biliriz" dedi.  
Ortahisar Belediye Başkanı seçim döneminde verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı seçim döneminde verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor.  

 

Kasaba halkının büyük bir sabırsızlıkla beklediği doğalgaz konusunda da sözünü yerine getiren Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "Fazla söze gerek yok. Ortahisar'da tarih yazmaya ve laf değil, icraat üretmeye devam ediyoruz. Doğalgaz Ortahisarımıza hayırlı olsun. Kapadokya Enerya Gaz Dağıtım A.Ş. ile imzaladığımız protokol gereğince, kasabamızda ilk Doğalgaz kazısına başlanmıştır. İnşallah 2022 yılının sonuna kadar kasabamızda Doğalgazı hep birlikte yakacağız. Destekleri için; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez'e, Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel'e, İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran'a, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz İle Sayın Yücel Menekşe'ye, Kapadokya Enerya Gaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Faruk Özaltın'a, İlçe Başkanımız Oğuz Kahraman'a ve Kapadokya Enerya Gaz Dağıtım A.Ş. İşletme Müdürü Özenç Gezgin'e teşekkürü borç biliriz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.